Welkom op de site "Leven met hemofilie" !

Een nieuwe look, spelletjes, tips, actuele informatie... Deze nieuwe site, die gewijd is aan hemofilie, stelt u in staat u te informeren naargelang de evolutie in uw leven (kinderen, adolescenten, volwassenen, senioren, familie en vrienden).

 

U vindt op deze website niet alleen een overzicht van alle belangrijke informatie die u nodig heeft in het dagelijkse leven maar ook enkele praktische tips. Deze bron van informatie zal zich in de toekomst nog verder ontwikkelen en wij rekenen op u om ons hierbij te helpen!

 

Toegang Artsen

Opgepast, dit gedeelte van de site is exclusief toegankelijk voor artsen met toegekende referenties. U kan alle informatie betreffende hemofilie terugvinden op het publieke gedeelte van de site. Indien u zich wenst in te loggen, gelieve uw gegevens hieronder in te vullen.Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes.Ik wens op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten van deze website en ik accepteer de algemene gebruiksvoorwaarden en de privacy

Deze site is beschikbaar om u beter te helpen bij het dagelijkse hemofilieleven...

Sporten met hemofilie : het kan !


» Lees de volledige getuigenis van Dimitri

Zichzelf injecteren betekent uw levenskwaliteit verbeteren! Een patiënt-verpleger legt u uit waarom.


Zelfinjectie heeft vele voordelen. Men kan snel reageren, men kan een regime thuis volgen zonder daarvoor naar het ziekenhuis te moeten gaan voor de injecties, men is onafhankelijk en autonoom.


Alg. gebruiksvoorwaarden    Privacyverklaring    Imprint     Cookies     © Bayer 2012 | laatste versie februari 2013